top of page

Brutărie completă 
în 30 mp

Vă propunem o schemă de organizare necesară unei brutării artizanale construite într-un spațiu de numai 30 m2, folosind echipamente profesionale Bongard.

Brutătie destinată brutăriilor și laboratoarelor ce produc de la 100 la 500 de kg de auat pe zi - aprox 1400 baghete folosind metoda de producție Paneotrad.

poza 1 brutarie.png
brutarie poza 2.png
Răcitor apă  FONTO 60.png

Răcitor apă  FONTO 60

60 litri/oră

Dozator apă DOMIX 30.png

Dozator apă DOMIX 30

Mixer Spiral  SPIRAL 150.png

Mixer Spiral  SPIRAL 150

de la 2,5 la 62,5 kg de făină

Făinator automat  PANEODUST.png

Făinator automat PANEODUST

60 litri/oră

PANEOTRAD EvO.png

PANEOTRAD EvO

echipament inovativ de divizare și formare aluat

Dospitor BOREAL PANEOTRAD.png

Dospitor BOREAL PANEOTRAD

6 tăvi 400 x 600

Cuptor vatră modular  SOLEO EvO M4.png

Cuptor vatră modular SOLEO EvO M4

4 etaje + 1 lift integrat

Cuptor vatră electric ORION EvO.png

Cuptor vatră electric ORION EvO

1 lift integrat

sau

bottom of page