SERVICII DE CONSULTANȚĂ
Înaintea lansării
Definirea conceptului: definirea conceptului de afaceri pe baza produselor și serviciilor pe care intenționati să le furnizați si individualizarea liniilor de business
​
Analiză: estimarea realistă a costurilor si veniturilor potențiale, precum și a riscurilor asociate afacerii
Expertiză: Asigurarea unui design al spaÈ›iului funcÈ›ional, optim È™i în concordanță cu cerinÈ›ele legislative aplicabile industriilor HORECA & PanificaÈ›ie
Managementul proiectului: Asistență în crearea planului de proiect È™i urmărirea implementării acestuia
Optimizarea operațiunilor:
Crearea proceselor și procedurilor de lucru
Identificarea oportunităților de creÈ™tere a vânzărilor
Identificarea oportunităților de optimizare a costurilor
Efectuarea de audituri pentru optimizarea serviciilor și a experienței de cumpărare oferite clienților: mystery shopping, audit operațional
Training
Instruirea personalului cu privire la procedurile de lucru:
Utilizarea optimă a echipamentelor
Tehnici:
De vânzare È™i interacÈ›iune cu clienÈ›ii pentru a le oferi acestora cea mai bună experiență de cumpărare