top of page


DOSPIREA LA RECE: FERMENTAȚIE CONTROLATĂ PENTRU PERFORMANȚĂ RIDICATĂ ÎN PANIFICAȚIE
Dospirea finală a aluatului: secretul unui produs de calitate superioară Dospirea finală a aluatului este o operație care se efectuează...
7 aug.4 min de citit


Recondiționarea echipamentelor HoReCa: o abordare eficientă pentru operațiuni rentabile
Industria HORECA este un sector dinamic care se bazează (și) pe echipamente eficiente și fiabile pentru a oferi servicii de calitate....
7 aug.3 min de citit


Prepararea croissantelor: Dificultăți și soluții oferite de echipamente de panificație performante
Află cum poți obține croissante extraordinare, folosind echipamente de panificație performante!
7 aug.3 min de citit


Cuptoarele cu tuburi anulare: tehnologia care contribuie la succesul brutăriei
Succesul unei brutării depinde în mare măsură de calitatea cuptorului folosit.  Un cuptor performant asigură o calitate constantă a...
17 iun.2 min de citit


Impactul temperaturii apei asupra calității aluatului și produselor de panificație
Când vine vorba de produse de panificație, calitatea aluatului este un factor fundamental care influențează produsul finit. Un element...
31 ian.3 min de citit


Vreau sa deschid un restaurant. Am nevoie de consultanță în HoReCa?
Atunci când un antreprenor decide să deschidă un business in HoReCa, de multe ori are o referință- fie un restaurant, fie un preparat...
29 nov. 20242 min de citit
Blog Dacica Grup — informaÈ›ii, articole tehnologice È™i sfaturi utile pentru HoReCa È™i panificaÈ›ie
bottom of page