top of page


Ce este un cuptor cu convectie și cum alegi modelul potrivit pentru brutăria ta
Află ce este un cuptor cu convecție, de ce este esențial într-o brutărie si la ce specificatii tehnice sa fii atent in alegerea unui cuptor cu convectie
17 nov.3 min de citit


Vreau sa deschid un restaurant. Am nevoie de consultanță în HoReCa?
Atunci când un antreprenor decide să deschidă un business in HoReCa, de multe ori are o referință- fie un restaurant, fie un preparat care i-a lăsat o impresie plăcută- pe care antreprenorul își dorește să o replice în propriul resturant. Daca referința lipsește, antreprenorul își imaginează un concept inovativ. Totuși, deschiderea unui restaurant trebuie să se bazeze pe un plan de afaceri solid, care să includă proiecții financiare și strategia de marketing, tinând cont de p
14 nov.2 min de citit


DOSPIREA LA RECE: FERMENTAȚIE CONTROLATĂ PENTRU PERFORMANȚĂ RIDICATĂ ÎN PANIFICAȚIE
Dospirea finală a aluatului: secretul unui produs de calitate superioară Dospirea finală a aluatului este o operație care se efectuează...
7 aug.4 min de citit


Recondiționarea echipamentelor HoReCa: o abordare eficientă pentru operațiuni rentabile
Industria HORECA este un sector dinamic care se bazează (și) pe echipamente eficiente și fiabile pentru a oferi servicii de calitate....
7 aug.3 min de citit


Prepararea croissantelor: Dificultăți și soluții oferite de echipamente de panificație performante
Află cum poți obține croissante extraordinare, folosind echipamente de panificație performante!
7 aug.3 min de citit


Idei pentru ca brutăria ta să fie (mai) eficientă
Optimizarea brutăriei nu privește doar costurile și timpul dedicat producției, ci și îmbunătățirea calității produselor finale. În...
7 aug.4 min de citit


Cuptoarele cu tuburi anulare: tehnologia care contribuie la succesul brutăriei
Succesul unei brutării depinde în mare măsură de calitatea cuptorului folosit. Un cuptor performant asigură o calitate constantă a...
17 iun.2 min de citit


Diferențele între Inoxul 304, 430 și 201 și Importanța Inoxului Alimentar 304 în Industria Horeca
Diferențele dintre Inoxul 304, 430 și 201 Trei Tipuri de Inox - 304, 430 și 201 Industria horeca se bazează pe materiale de calitate...
11 iun.2 min de citit
Blog Dacica Grup — informații, articole tehnologice și sfaturi utile pentru HoReCa și panificație
bottom of page