top of page


acum 20 de ore4 min de citit
Idei pentru ca brutăria ta să fie (mai) eficientă
Optimizarea brutăriei nu privește doar costurile și timpul dedicat producției, ci și îmbunătățirea calității produselor finale. În...

31 ian.3 min de citit
Impactul temperaturii apei asupra calității aluatului și produselor de panificație
Când vine vorba de produse de panificație, calitatea aluatului este un factor fundamental care influențează produsul finit. Un element...


27 ian.4 min de citit
Frământarea tradițională – Avantajele utilizării unui mixer cu două brațe
Frământarea tradițională a aluatului și impactul asupra rețelei de gluten Frământarea tradițională a aluatului este un pas crucial în...

29 nov. 20242 min de citit
Vreau sa deschid un restaurant. Am nevoie de consultanță în HoReCa?
Atunci când un antreprenor decide să deschidă un business in HoReCa, de multe ori are o referință- fie un restaurant, fie un preparat...

12 nov. 20242 min de citit
Soluții pentru optimizarea consumului de energie în Panificație
Solutii pentru optimizarea consumului de energie in Panificatie prin bune practici si echipamente care integreaza tehnologie de ultima ora


6 nov. 20232 min de citit
Diferențele între Inoxul 304, 430 și 201 și Importanța Inoxului Alimentar 304 în Industria Horeca
Diferențele dintre Inoxul 304, 430 și 201 Industria horeca se bazează pe materiale de calitate superioară pentru a asigura igienă și...


6 mar. 20232 min de citit
Ce este un abatitor?
În bucătăriile profesionale, echipamentele frigorifice sunt la fel de importante ca și ingredientele. Fără ele, alimentele se pot...

27 ian. 20231 min de citit
De ce sunt echipamentele de panificație Bongard superioare față de alte branduri?
Echipamentele de panificație Bongard sunt considerate a fi printre cele mai bune din industrie. Acest lucru se datorează calității...
bottom of page