top of page


Recondiționarea echipamentelor HoReCa: o abordare eficientă pentru operațiuni rentabile
Industria HORECA este un sector dinamic care se bazează (și) pe echipamente eficiente și fiabile pentru a oferi servicii de calitate....
8 mai3 min de citit


Mentenanța preventivă: O investiție inteligentă în afacerea ta HoReCa
În HoReCa și Panificație, utilizarea echipamentelor de calitate este esențială pentru a asigura atât crearea de produse excelente, cât și...
11 apr.2 min de citit


Prepararea croissantelor: Dificultăți și soluții oferite de echipamente de panificație performante
Află cum poți obține croissante extraordinare, folosind echipamente de panificație performante!
19 feb.3 min de citit


Idei pentru ca brutăria ta să fie (mai) eficientă
Optimizarea brutăriei nu privește doar costurile și timpul dedicat producției, ci și îmbunătățirea calității produselor finale. În...
9 feb.4 min de citit


Impactul temperaturii apei asupra calității aluatului și produselor de panificație
Când vine vorba de produse de panificație, calitatea aluatului este un factor fundamental care influențează produsul finit. Un element...
31 ian.3 min de citit


Frământarea tradițională – Avantajele utilizării unui mixer cu două brațe
Frământarea tradițională a aluatului și impactul asupra rețelei de gluten Frământarea tradițională a aluatului este un pas crucial în...
27 ian.4 min de citit


Vreau sa deschid un restaurant. Am nevoie de consultanță în HoReCa?
Atunci când un antreprenor decide să deschidă un business in HoReCa, de multe ori are o referință- fie un restaurant, fie un preparat...
29 nov. 20242 min de citit


Soluții pentru optimizarea consumului de energie în Panificație
Solutii pentru optimizarea consumului de energie in Panificatie prin bune practici si echipamente care integreaza tehnologie de ultima ora
12 nov. 20242 min de citit
bottom of page