top of page

Redăm viața echipamentelor uzate,
te scutim de costuri semnificative.

Prin recondiționare profesională.

reconditionare.png

Echipamente ca noi, pregătite de acțiune

Pregătim echipamentele uzate - în folosință, din depozit sau pe care le-ai cumpărat second hand - pentru noi performanțe in bucătărie. 

poza 2 recond.png

Fiecare echipament trece printr-un proces minuțios

1.

Inspectăm echipamentul

3.

Dezasamblăm echipamentul și îl curățăm în profunzime

5.

Vopsim componentele echipamentului

2.

Facem verificarea tehnică și mecanică

4.

Reparăm sau înlocuim componentele stricate sau defecte

6.

Reasamblam echipamentul și ți-l livrăm

Recondiționare vitrină frigorifică

Recondiționare masă rece

Recondiționare vitrină frigorifică

Când să optezi pentru 
recondiționare vs un echipament nou

recond 3.png

Echipamentul este funcțional

Echipamentul nu este depășit tehnologic: are funcționalitățile necesare activității tale și nu-ți limitează eficiența

Costul cu recondiționarea este sub costul asociat cumpărării unui echipament nou

Avantajele recondiționării

Costuri semnificativ mai mici versus investiția într-un echipament nou

Eviți timpul de așteptare aferent achiziției unui echipament nou.  Acest aspect îți permite să pornești bucătăria sau să o repui în funcțiune mai repede.

Posibilitatea de a optimiza performanța echipamentului.

Primești garanție și service-ul echipamentului îți este asigurat

recond 4.png
bottom of page