top of page
Echipamente ca noi, pregătite de acțiune
Pregătim echipamentele uzate - în folosință, din depozit sau pe care le-ai cumpărat second hand - pentru noi performanțe in bucătărie.
Fiecare echipament trece printr-un proces minuțios
1.
Inspectăm echipamentul
3.
Dezasamblăm echipamentul și îl curățăm în profunzime
5.
Vopsim componentele echipamentului
2.
Facem verificarea tehnică și mecanică
4.
Reparăm sau înlocuim componentele stricate sau defecte
6.
Reasamblam echipamentul și ți-l livrăm
Recondiționare vitrină frigorifică
Recondiționare masă rece
Recondiționare vitrină frigorifică
Când să optezi pentru
recondiționare vs un echipament nou
Echipamentul este funcțional
Echipamentul nu este depășit tehnologic: are funcționalitățile necesare activității tale și nu-ți limitează eficiența
Costul cu recondiționarea este sub costul asociat cumpărării unui echipament nou
Avantajele recondiționării
Costuri semnificativ mai mici versus investiția într-un echipament nou
Eviți timpul de așteptare aferent achiziției unui echipament nou. Acest aspect îți permite să pornești bucătăria sau să o repui în funcțiune mai repede.
Posibilitatea de a optimiza performanța echipamentului.
Primești garanție și service-ul echipamentului îți este asigurat
bottom of page