top of page


Vreau sa deschid un restaurant. Am nevoie de consultanță în HoReCa?
Atunci când un antreprenor decide să deschidă un business in HoReCa, de multe ori are o referință- fie un restaurant, fie un preparat care i-a lăsat o impresie plăcută- pe care antreprenorul își dorește să o replice în propriul resturant. Daca referința lipsește, antreprenorul își imaginează un concept inovativ. Totuși, deschiderea unui restaurant trebuie să se bazeze pe un plan de afaceri solid, care să includă proiecții financiare și strategia de marketing, tinând cont de p
14 nov.2 min de citit


DOSPIREA LA RECE: FERMENTAȚIE CONTROLATĂ PENTRU PERFORMANȚĂ RIDICATĂ ÎN PANIFICAȚIE
Dospirea finală a aluatului: secretul unui produs de calitate superioară Dospirea finală a aluatului este o operație care se efectuează...
7 aug.4 min de citit
Blog Dacica Grup — informaÈ›ii, articole tehnologice È™i sfaturi utile pentru HoReCa È™i panificaÈ›ie
bottom of page