top of page

Termeni și Condiții (T&C)
generale de vânzare

Societatea Dacica Equipment Heroes SRL, cu sediul în str. Iasomiei nr. 5, Pantelimon, jud. Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4900/2020, Cod Unic de Înregistrare 43210154, cu Cod de înregistrare în scopuri de TVA RO43210154, capital social 200 lei, cont bancar RO82BTRLRONCRT0572595001 deschis la Banca Transilvania, telefon 0744.682.666.

 

Contractarea serviciilor și vânzarea-cumpărarea de bunuri  implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Societatea Dacica Equipment Heroes SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni si condiții".

 

Dacica Equipment Heroes SRL stabilește relații comerciale cu alte persoane juridice, iar serviciile oferite si bunurile vândute sunt destinate persoanelor juridice.

 

1 - GENERALITĂȚI

1.1 Aceste condiții generale de vânzare constituie baza negocierilor comerciale și sunt disponibile pe site-ul www.dacica-grup.ro  sau transmise sistematic fiecărui Cumpărător pentru a-i permite să plaseze o comandă. Aceste condiții generale de vânzare sunt menite să guverneze întreaga relație contractuală dintre Cumpărător și Vânzător, în lipsa oricăror alte acorduri încheiate între Cumpărător și Vânzător, cum ar fi condiții speciale de vânzare sau contract de vânzare-cumpărare.

2.1 Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel în scris, aceste condiții generale guvernează toate vânzările de bunuri și servicii efectuate de către Vânzător, inclusiv serviciul post-vânzare/ perioada de garanție.

3.1. Faptul că Vânzătorul nu se folosește la un moment dat de una sau mai multe dintre aceste condiții generale de vânzare nu poate fi interpretat ca o renunțare la dreptul de a aplica ulterior oricare dintre aceste condiții generale de vânzare.

4.1. Aceste condiții generale de vânzare înlocuiesc orice condiții generale anterioare ale Vânzătorului.

 

2 -ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

2.1 Cumpărătorul declară că a citit, anterior comenzii sale, aceste condiții generale și le acceptă în întregime. Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel, confirmarea comenzii de către Vânzător atrage pentru Cumpărător acceptarea condițiilor de vânzare ale Vânzătorului.

2.2 Semnarea formularului de comandă sau a ofertei, sau acceptarea acestora în scris, în cadrul comunicării comerciale, obligă irevocabil Cumpărătorul la executarea contractului. Cumpărătorul nu poate anula sau rezilia comanda din niciun motiv.

Contractul încetează de drept la 30 de zile de la primirea comenzii, cu excepția cazului în care Vânzătorul, în acest termen, fie a executat comanda, a trimis o confirmare a comenzii indicând termenul de livrare/prestare a serviciilor, fie a informat Cumpărătorul că nu va fi onorată comanda.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza o comandă, în special din motive precum cererea cu rea-credință, insolvența Cumpărătorului, incidente de plată anterioare.

În cazul în care termenii de confirmare a comenzii sunt diferiți de formularul de comandă, confirmarea comenzii va constitui o contraoferta iar Cumpărătorul va avea la dispoziție 5 zile lucrătoare de la trimiterea acesteia pentru a accepta sau refuza în scris. Prețurile și informațiile prezentate în cataloage, prospecte, precum și schițele, fotografiile și alte documente au titlu informativ și doar confirmările de comandă angajează Vânzătorul față de Cumpărător.

În cazul în care Cumpărătorul refuză să preia echipamentul contractat, Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita fie plata prețului echipamentului, inclusiv prețul transportului retur, în cazul în care echipamentul este deja livrat Cumpărătorului, fie o sumă forfetară pe care o va stabili cu titlu de plată, corespunzând cheltuielilor deja angajate în vederea executării contractului.

2.3. În cazul unei comenzi suplimentare, complementare sau accesorii la o comandă inițială, prețul, termenele și, în general, termenii și condițiile vânzării vor fi negociate separat între Vânzător și Cumpărător; condițiile, în special prețul sau  termenele de livrare stipulate în comanda inițială nu pot fi considerate în niciun caz aplicabile comenzii suplimentare, complementare sau accesorii.

2.4. În cazurile în care Cumpărătorul își finanțează achiziția prin finanțare externă de orice fel (leasing, credit bancar, subvenție de orice fel etc.), obținerea acestei finanțări rămâne în sarcina Cumpărătorului, chiar dacă instituția de credit sau terțul care finanțează achiziția este specificat în formularul de comandă.

Mențiunea de finanțare pe formularul de comandă sau pe confirmarea comenzii nu poate fi asimilată unei vânzări sub condiția suspensivă a obținerii finanțării, obținerea finanțării fiind responsabilitatea Cumpărătorului. Cu toate acestea, se poate prevedea expres că obținerea creditului constituie o condiție suspensivă pentru încheierea vânzării, răspunsul negativ din partea instituției de creditare trebuie apoi notificat Vânzătorului în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la data primirii acestuia de către Cumpărător.

2.5 Vânzătorul păstrează toate drepturile de proprietate intelectuală și industrială, cum ar fi dreptul de autor asupra tuturor aspectelor creative, brevetelor, modelelor, precum și planurilor și documentelor tehnice referitoare la echipamentul vândut și accesoriile acestuia. Aceste informații, date, specificații și documente sunt transmise de către Vânzător Cumpărătorului în mod strict confidențial, iar Cumpărătorul se obligă să nu le comunice unor terți, în nicio circumstanță. Această obligație de confidențialitate se va aplica Cumpărătorului pe o perioadă de 10 ani de la încetarea relațiilor comerciale dintre Vânzător și Cumpărător.

 

3 – INSTALAREA ECHIPAMENTULUI CARE FACE OBIECTUL PREZENTULUI CONTRACT

3.1 Cumpărătorul va fi responsabil pentru obținerea autorizațiilor necesare pentru instalarea echipamentului. Un eventual refuz al autorizării nu va afecta încheierea și executarea contractului.

3.2 De asemenea, Cumpărătorul garantează că spațiile permit instalarea echipamentului, în conformitate cu reglementările și standardele în vigoare, aplicabile la momentul vânzării și în special conformitatea instalațiilor cu reglementările poliției, standardele ISU, actele normative care privesc executarea lucrărilor de construcții, sănătatea publică și, în general, toate reglementările și cerințele legale sau de altă natură. Astfel, dacă este cazul, Cumpărătorul va supune verificării, de către experți in materie, planurile incintelor, clădirilor și fundațiilor, respectarea condițiilor de instalare fiind în sarcina Cumpărătorului.

3.3 Demolarea si îndepărtarea molozului, fundația clădirii și armarea acesteia, izolarea fonică și termică, starea branșamentelor, montarea sau starea echipamentelor necesare diverselor evacuări, lucrările de acces în incintă și în general, toate lucrările de transformare și adaptare a spațiului în vederea instalării echipamentelor, rămân în sarcina Cumpărătorului.

Cel mai târziu la data de livrare indicată în confirmarea comenzii sau la data indicată de Vânzător, Cumpărătorul va fi finalizat lucrările premergătoare indicate mai sus, locația destinată primirii echipamentului fiind pregătită pentru ca tehnicianul Vânzătorului să poată lucra într-un spațiu amenajat astfel încât să permită instalarea fără întârzieri.

Neconformitatea spațiului nu poate împiedica plata facturii. În plus, Cumpărătorul va fi responsabil în mod automat pentru orice costuri suplimentare (cu titlu de exemplu: costurile de ședere ale tehnicienilor, costurile de depozitare a echipamentului etc) generate de aceasta întârziere.

3.4 Cumpărătorul este singurul responsabil pentru starea conductelor sau instalațiilor electrice și sanitare și pentru conformitatea acestora cu cerințele de instalare (cu titlu de exemplu: putere instalată, debit și presiune a fluidelor, capacitate de evacuare etc.). Orice costuri aferente modificărilor sau adaptărilor necesare în vederea instalării cad în sarcina Cumpărătorului.

 

4. -PREȚ

4.1 Determinarea prețului:

Prețul aplicabil este cel indicat în confirmarea de comandă.

Dacă nu este stipulat altfel în scris, Vânzătorul vinde echipamentul la locul stabilit (DAP INCOTERMS® 2020).

4.2 Plata prețului:

Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel, în scris, de către Vânzător, condițiile de plată sunt următoarele: înainte de expedierea comenzii, Cumpărătorul va plăti 100% din preț, inclusiv taxe; plata înseamnă încasarea efectivă a prețului.

Termenele de plată nu pot fi amânate sau modificate sub niciun pretext.

În caz de neplată a unei facturi la scadența acesteia, toate sumele datorate de Cumpărător, indiferent de motiv, vor deveni imediat exigibile, fără a mai fi nevoie să fie pus în întârziere. În toate cazurile în care un termen de plată nu a fost respectat de către Cumpărător, vânzarea poate fi reziliată de către Vânzător, cu transmiterea unei notificări prealabile de 48 de ore. Sumele plătite anterior de către Cumpărător Vânzătorului cu titlu de avans vor fi considerate daune-interese, iar Cumpărătorul trebuie să returneze imediat Vânzătorului bunurile care constituie obiectul vânzării si să suporte costurile aferente returului.

 

5 – LIVRARE – TERMENE – DEFECTE APARENTE – TRANSFER DE RISCURI

5.1 Vânzătorul va face tot posibilul pentru a respecta termenul de livrare indicat în confirmarea comenzii, aceasta dată fiind acordată în scop pur orientativ. Cumpărătorul nu poate profita de nerespectarea termenului de livrare pentru a solicita o reducere a prețului, anularea, rezilierea sau rezoluțiunea vânzării sau a altor comenzi plasate și nelivrate sau solicitarea de daune-interese pentru orice tip de prejudiciu.

5.2 Este obligația Cumpărătorului să intre în posesia echipamentului de îndată ce acesta este livrat de către Vânzător. În cazul în care Cumpărătorul dorește amânarea termenului de livrare, deși echipamentul este gata să fie livrat de către Vânzător, Vânzătorul poate percepe costuri suplimentare pentru depozitarea echipamentului.

5.3 Este în sarcina Cumpărătorului să efectueze recepția bunului care face obiectul vânzării și să constate conformitatea acestuia. Fără a aduce atingere demersurilor ce pot fi întreprinse în relație cu transportatorul, plângerile Cumpărătorului privind defectele aparente sau neconformitățile produsului livrat prin raport la produsul comandat sau la avizul de expediție trebuie să fie făcute în scris în termen de 48 de ore de la livrarea produselor. În caz contrar, bunurile vor fi considerate a fi fost acceptate de către Cumpărător. Cumpărătorul este responsabil pentru toate consecințele datorate lipsei sale de diligență, inacțiune, omisiune sau întârziere.

Cumpărătorul este cel care trebuie să furnizeze documente justificative cu privire la defectele sau anomaliile constatate. Vânzătorului trebuie să i se furnizeze toate datele pentru a putea constata defectele și a le remedia. Cumpărătorul nu va interveni în vederea remedierii defectelor și nici nu va implica un terț în acest scop. Cumpărătorul renunță la dreptul de a solicita o reducere de preț în cazul în care susține că livrarea nu este conformă.

În orice caz și indiferent de contractul încheiat cu Vânzătorul, Cumpărătorul își asumă toate riscurile legate de produsele aflate în posesia sa, din momentul livrării.

5.4 Cumpărătorul suportă riscurile aferente produselor livrate din ziua livrării, aceasta fiind înțeleasă ca primirea fizică a echipamentelor la sediul Cumpărătorului sau pe șantierul sau locul desemnat de acesta în vederea livrării.

 

6 - CLAUZA DE REZERVARE A PROPRIETĂȚII

6.1 Produsele vândute de Vânzător rămân proprietatea acestuia până la plata integrală a prețului, taxelor și accesoriilor. Până la plata integrală a prețului, Cumpărătorul nu poate conferi produselor cumpărate caracteristicile unui bun imobil prin destinație.

6.2 Cumpărătorul se obligă să informeze imediat Vânzătorul cu privire la deschiderea procedurilor colective care îl privesc, inclusiv în cazul sechestrului sau al unei alte măsuri care poate afecta produsul (produsele) vândut(e) și neplătite integral. Acesta se obligă să nu constituie nicio garanție asupra produsului/produselor vândute și să nu efectueze nicio operațiune de natură să aduca prejudicii dreptului de proprietate al Vânzătorului.

6.3 Cumpărătorul se obligă să acorde Vânzătorului, la solicitarea acestuia, drept de gaj, în beneficiul acestuia, asupra produsului (produselor) care fac(e) obiectul contractului.

6.4 Cumpărătorul se obligă să nu vândă produsul (produsele) cumpărat(e) înainte de plata integrală a prețului fără acordul prealabil scris al Vânzătorului. În cazul nerespectării acestui angajament, Cumpărătorul declară că va cesiona Vânzătorului creanța rezultată din revânzare, până la concurența sumei datorate Vânzătorului și se obligă să formalizeze această cesiune de creanță în scris. Cumpărătorul se obligă ca pretul revânzării să nu fie inferior sumelor datorate Vânzătorului și se obligă să informeze subcumpărătorul de cesiunea creanței către Vânzător.

 

7 - ASIGURARE

Cumpărătorul are obligația, din momentul livrării echipamentelor și până la plata integrală a prețului, de a le asigura „în numele proprietarului” și de a face dovada asigurării încheiate la simpla cerere din partea Vânzătorului. În cazul unui incident care afectează produsul (produsele) vândut(e) înainte de plata prețului, Vânzătorul va fi subrogat automat în dreptul Cumpărătorului de a primi indemnizația de asigurare aferentă.

 

8 - GARANȚII

8.1 Dacă nu s-a convenit altfel, Vânzătorul acordă garanție doar pentru echipamentele pe care le vinde și pe care le-a instalat personal și nu poate fi făcut responsabil decât în ​​limitele și condițiile specificate în prezentele condiții generale de vânzare.

8.2 Cu excepția cazului în care se convine altfel, produsul(ele) nou(i) vândut(e) care fac obiectul contractului de vânzare, beneficiază de o garanție contractuală pe o perioadă de un an de la livrare și acoperă piesele înlocuite gratuit. Garanția nu include costurile aferente manoperei si deplasării. Această garanție se aplică numai în condiții normale de utilizare și întreținere sau depozitare a echipamentului. În acest sens, revendicările de garanție pot face obiectul unei examinări prealabile a Vânzătorului. Pentru a beneficia de garanția contractuală si de garanție extinsă, echipamentul în cauză trebuie să fie dotat cu piese originale sau piese aprobate de către Vânzător. Cumpărătorul are obligația de a asigura mentenanța sau reparațiile echipamentului exclusiv de către tehnicieni aprobați de Vânzător. Orice modificare a echipamentului vândut este interzisă și anulează garanția sau posibilitatea de extindere a acesteia, dacă este cazul.

Garanția pentru cuptoarele marca BONGARD se acordă cu condiția ca respectivele cuptoare să fie echipate cu arzătoare originale sau aprobate de BONGARD, si filtre anticalcar atunci când duritatea carbonatata KH a apei este mai mare de 4 grade dH. Aceste filtre anticalcar trebuie înlocuite regulat in funcție de capacitatea de filtrare indicată și cel mai târziu la fiecare douăsprezece (12) luni de la prima instalare.

Garanția de un an pentru cuptoarele BONGARD este extinsă la:

- 5 ani pentru vetrele cuptoarelor CERVAP;

- 10 ani pentru tuburile anulare ale cuptoarelor CERVAP.

8.2.1. Garanție extinsă:

Vânzătorul poate propune Cumpărătorului să contracteze o garanție extinsă începând cu momentul livrării. Prelungirea perioadei de garanție nu include costurile asociate manoperei și deplasării.

Condițiile de garanție se aplică și garanției extinse.

8.2.2 Echipamente frigorifice

Garanția echipamentelor frigorifice nu acoperă incidentele rezultate din formarea gheții din cauza condițiilor de utilizare.

8.2.3 Service post-vânzare în afara garanției

Intervențiile de service post-vânzare după încetarea perioadei de garanție sunt o obligație de diligență și nu dau naștere niciunei garanții.

8.3 Echipamente utilizate

Echipamentul folosit si recondiționat este garantat timp de 6 luni.

8.4 Garanția Vânzătorului constă exclusiv în angajamentul de a repara pe cheltuiala sa și în atelierele sale orice piesă recunoscută ca defectă ca urmare a unui defect de fabricație sau de a o înlocui cu o piesă identică sau cu aceeași utilitate. Reparația, modificarea sau înlocuirea pieselor în perioada de garanție nu va avea ca efect prelungirea perioadei de garanție a produsului/produselor vândute. Garanția se aplică numai în condiții normale de utilizare și întreținere sau depozitare. În acest scop, orice cerere de garanție va fi supusă examinării și acordului prealabil al Vânzătorului. Cumpărătorul nu poate beneficia de garanție în cazul în care a intervenit asupra echipamentului direct sau prin intermediul unei persoane neautorizate de Vânzător.

8.5 Nu fac obiectul garanției înlocuirea pieselor supuse uzurii normale legate de utilizarea echipamentului și în special pânzele, fetrul, becurile, curelele, racordurile.

8.6 Garanția este transferabilă în cazul schimbării proprietarului fără mutarea produsului/produselor vândute. Garanția va înceta automat în cazul deplasării produsului/produselor vândute, chiar și în cadrul aceluiași sediu.

8.7 Cumpărătorul nu beneficiază de garanție în cazul nerespectării, indiferent de motiv, a angajamentelor financiare asumate față de Vânzător.

8.8 Răspunderea Vânzătorului este limitată în mod expres la garanția definită mai sus și se convine în mod expres că Vânzătorul nu va fi obligat să plătească Cumpărătorului vreo despăgubire pentru orice daune directe și/sau indirecte suferite de Cumpărător sau de terți ca urmare a utilizării echipamentelor.

8.9 Răspunderea Vânzătorului nu poate fi angajată în cazul accidentelor produse unor persoane sau lucruri de către echipamentul vândut, chiar ca urmare a unui defect al echipamentului furnizat, Cumpărătorul obligându-se să încheie o asigurare pentru acoperirea acestor riscuri.

 

9 – FORTA MAJORĂ

În cazul apariției unui caz de forță majoră care afectează direct sau indirect Vânzătorul, acest eveniment va avea ca efect suspendarea executării obligațiilor sale contractuale în mod automat, fără preaviz, despăgubiri și/sau penalități de orice fel, pe perioada în care situația de forță majoră persistă. Orice eveniment de orice natură care nu poate fi controlat în mod rezonabil de Vânzător este considerat un caz de forță majoră. Sunt asimilate cazurilor de forță majoră, în special, următoarele evenimente: incendiul, inundații, greve ale transportatorilor, greve totale sau parțiale etc.

În cazul în care un caz de forță majoră are ca rezultat un impediment permanent pentru Vânzător în îndeplinirea obligațiilor sale, Vânzătorul poate rezilia comenzile plasate de Cumpărător, fără preaviz și fără penalități sau despăgubiri.

 

10 – LEGEA APLICABILĂ

Orice contract încheiat între Vânzător și Cumpărător va fi supus legii române.

 

11 - LITIGII

În lipsa unui acord amiabil, se convine în mod expres că orice litigiu legat de încheierea sau executarea contractului va fi de competența exclusivă a instanțelor de la sediul Vânzătorului, inclusiv în cazul unei proceduri simplificate sau dacă există pârâți multipli sau cereri de chemare în garanție.

 

Actualizat 01 August 2024.

Termeni și Condiții (T&C)
utilizare site dacica-grup.ro

Societatea Dacica Equipment Heroes SRL, cu sediul în str. Iasomiei nr. 5, Pantelimon, jud. Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4900/2020, Cod Unic de Înregistrare 43210154, cu Cod de înregistrare în scopuri de TVA RO43210154, capital social 200 lei, cont bancar RO82BTRLRONCRT0572595001 deschis la Banca Transilvania, telefon 0744.682.666.

 

Utilizarea site-ului www.dacica-grup.ro, denumit în continuare „Site-ul”, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Societatea Dacica Equipment Heroes SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni si condiții".

 

Acest site este dedicat utilizării de către persoanele juridice.

Prin utilizarea Site-ului, confirmați faptul că ați citit, înțeles și că sunteți de acord să vă asumați obligațiile prevăzute în acest document și să respectați T&C de pe acest Site. Dacă nu sunteți de acord cu acești T&C, vă rugăm să încetați imediat accesarea și utilizarea Site-ului. Fiecare Client își asumă răspunderea pentru utilizarea Site-ului.

 

DEFINIȚII


Site - siteul www.dacica-grup.ro

Client - orice persoană care accesează sau utilizează siteul www.dacica-grup.ro  

Conținut - Textele, desenele, grafica, butoanele, fișierele audio, video și/sau alt format prezente pe Site

DACICA/Compania – SC. DACICA EQUIPMENT HEROES S.R.L.

Trimiteri - orice mesaj, postare, link pe Site și/sau către www.dacica-grup.ro 

 

1 - UTILIZAREA SITE ULUI ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

 

Site-ul este proprietatea DACICA și este destinat utilizării de către persoane juridice, în scopul informării cu privire la serviciile și bunurile comercializate de Dacica.

Niciun material de pe Site nu poate fi copiat, reprodus, modificat, încărcat, distorsionat, transmis sau distribuit în nicio manieră și pe niciun suport, parțial sau integral, fără acordul prealabil scris al DACICA.

Cu privire la orice comunicare sau materiale pe care le transmiteți către sau prin intermediul Site-ului, inclusiv date, comentarii, recenzii, întrebări, sugestii, idei, concepte sau altele asemenea, prin transmiterea și/sau publicarea acestora, înțelegeți că oferiți DACICA dreptul de a folosi asemenea comunicări, materiale si informații și Compania va avea dreptul de a utiliza, dezvălui, reproduce sau distribui orice astfel de comunicări sau materiale fără nicio limitare de orice natură.

 

2 – NATURA INFORMAȚIILOR

 

Informațiile prezentate prin intermediul site-ului au doar scop informativ, toate detaliile comerciale și de natură juridică specifice serviciilor și produselor prezentate urmând să fie stabilite în baza corespondenței comerciale ulterioare dintre Dacica și Client.

Pozele, descrierea produselor și a serviciilor sunt informative și nu constituie obligație contractuală.

 

3 – TRIMITERI PE SITE

 

Existența unui link între Site și orice site terț nu presupune în niciun fel că DACICA aprobă într-un fel sau altul conținutul acelui site terț.

Utilizarea anumitor branduri terțe pe Site nu presupune că proprietarii acestora aprobă conținutul Site-ului. Acești terți sunt și rămân total independenți de DACICA.

 

4 - DATE PERSONALE SI PRELUCRAREA ACESTORA

 

Utilizarea acestui Site și/sau a serviciilor aferente implică prelucrarea datelor personale ale Clienților. Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată de DACICA în calitate de operator de date personale, în acord cu Regulamentul european general privind protecția datelor nr. 2016/679 (RGPD) și în conformitate cu Politica de confidențialitate și cu Politica de utilizare a cookie-urilor.

DACICA poate prelucra datele transmise de Clienți prin mesaje, comentarii, recenzii, prin formularul de contact ori pe care le obține în alt mod (de ex. prin cookie-uri), pentru scopuri precum realizarea comunicărilor cu Clienții, pentru a răspunde solicitărilor Clienților sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale care ne survin.

Potrivit RGPD, aveți dreptul de (i) acces la datele dvs. cu caracter personal, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea acestora, (iii) de opoziție la prelucrarea acestora, (iv) de a nu fi supus unei decizii individuale luate prin mijloace automate, dreptul de (v) a obține de la DACICA ștergerea datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”), (vi) dreptul la portabilitatea datelor și (vii) dreptul de a solicita restricționarea prelucrării în măsura permisă de legea aplicabilă, (viii) dreptul de a vă retrage consimțământul, (ix) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere (de ex. ANSPDCP - https://www.dataprotection.ro/).

Site-ul nu este conceput pentru a primi informatii confidențiale sau a cataloga anumite informații primite ca fiind confidențiale.

 

5 –RĂSPUNDEREA

 

DACICA își rezervă dreptul de a modifica conținutul site ului oricând și fără preaviz.

Compania nu garantează în totalitate acuratețea si exhaustivitatea conținutului site ului, drept urmare nu poate fi trasă la răspundere pentru inexactitatea sau omisiunea informațiilor prezentate pe site și/sau pentru nicio daună directă sau indirectă pricinuită de nefuncționarea sau funcționarea necorespunzătoare a site ului.

 

6 – CADRU LEGAL

 

Site-ul și conținutul său sunt guvernate de legislația română. În cazul apariției oricărei dispute cu privire la acești T&C sau la utilizarea acestui Site, și în lipsa unui acord amiabil, se convine în mod expres că orice litigiu referitor la Site si conținutul său va fi de competența exclusivă a instanțelor române de la sediul DACICA. Dacă anumite dispoziții ale acestor T&C sunt declarate ilegale, lipsite de valabilitate, sau neexecutorii de o autoritate judecătorească, celelalte prevederi rămân în vigoare și deplin aplicabile.

bottom of page