top of page
Bucătării configurate
să lucreze în favoarea business-ului tău HoReCa
Consultanță și echipamente pentru restaurante, brutării, supermarketuri și fabrici de pâine.
Consultanță pentru deschiderea unei locații HoReCa
În funcție de tipul spațiului și al conceptului pe care ți-l imaginezi, îți oferim consultanță și soluții pentru o bucătărie funcțională la cele mai înalte standarde.
1.
Estimarea costurilor cu investiția și a veniturilor potențiale; identificarea riscurilor și a soluțiilor de minimizare a acestora
3.
Selectarea echipamentelor profesionale potrivite, care să crească eficiența în bucătărie
2.
Proiectarea bucătăriei, asigurând utilizarea optimă a spațiului și fluiditatea activității, cu respectarea normelor HACCP
4.
Crearea proceselor și a procedurilor de lucru optime
5.
Instalarea echipamentelor și instruirea echipei cu privire la utilizarea corectă a acestora
La dispoziția bucătăriei tale cu echipamente de top
Cuptoare și echipamente de gătit
Mașini de
spălat vase
Echipamente pentru brutării și patiserii
Aparate
frigorifice
Echipamente pentru pizza și paste
Sisteme de depozitare și transport
Echipamente profesionale pentru orice buget
Gama Economic
Gama Optim
Gama Premium
Consultanță pentru locații HoReCa existente
Dacă ai deja un restaurant, fast-food, brutărie, cofetărie sau cafenea, te putem ajuta să-ți optimizezi activitatea din bucătărie, dar și business-ul.
Audit operațional și auditarea experienței clienților cu locația ta
Identificarea oportunităților de eficientizare a costurilor
Trainingul echipei pentru a asigura clienților o experiență plăcută în locație
bottom of page