top of page

Bucătării configurate 
să lucreze în favoarea business-ului tău HoReCa

Consultanță și echipamente pentru restaurante, brutării, supermarketuri și fabrici de pâine.

consultanta

Consultanță pentru deschiderea unei locații HoReCa

În funcție de tipul spațiului și al conceptului pe care ți-l imaginezi, îți oferim consultanță și soluții pentru o bucătărie funcțională la cele mai înalte standarde.

1.

Estimarea costurilor cu investiția și a veniturilor potențiale; identificarea riscurilor și a soluțiilor de minimizare a acestora

3.

Selectarea echipamentelor profesionale potrivite, care să crească eficiența în bucătărie

2.

Proiectarea bucătăriei, asigurând utilizarea optimă a spațiului și fluiditatea activității, cu respectarea normelor HACCP

4.

Crearea proceselor și a procedurilor de lucru optime

5.

Instalarea echipamentelor și instruirea echipei cu privire la utilizarea corectă a acestora

Bucătărie HORECA

Studii de caz: configurații și bucătării

Fast-Food

Pizzerie

Restaurante

Brutărie 30mp

Brutărie 50mp

Cofetărie

La dispoziția bucătăriei tale cu echipamente de top

Cuptoare - echipamente gatit

Cuptoare și echipamente de gătit

Masini de spalat vase

Mașini de 
spălat vase

Brutarii

Echipamente pentru brutării și patiserii

Aparate frigorifice

Aparate 
frigorifice

Pizza

Echipamente pentru pizza și paste

Sisteme depozitare

Sisteme de depozitare și transport

Echipamente profesionale pentru orice buget

Bucătărie HORECA

Gama Economic

Gama Optim

Bucătărie HORECA
Bucătărie HORECA

Gama Premium

Consultanță pentru locații HoReCa existente

Dacă ai deja un restaurant, fast-food, brutărie, cofetărie sau cafenea, te putem ajuta să-ți optimizezi activitatea din bucătărie, dar și business-ul.

Audit operațional și auditarea experienței clienților cu locația ta

Identificarea oportunităților de eficientizare a costurilor

Trainingul echipei pentru a asigura clienților o experiență plăcută în locație

consultanta pentru HORECA și Panficiație
bottom of page