top of page
Brutărie completă în 30 m2
Vă propunem o schemă de organizare necesară unei brutării artizanale construite într-un spațiu de numai 30 m2, folosind echipamente profesionale Bongard.
Brutătie destinată brutăriilor și laboratoarelor ce produc de la 100 la 500 de kg de auat pe zi - aprox 1400 baghete folosind metoda de producție Paneotrad.
-
Răcitor apă Bongard FONTO 60 - 60 litri/oră
-
Dozator apă Bongard DOMIX 30
-
Mixer Spiral Bongard SPIRAL 150 - de la 2,5 la 62,5 kg de făină
-
Făinator automat Bongard PANEODUST
-
Bongard PANEOTRAD EvO - echipament inovativ de divizare și formare aluat
-
Dospitor Bongard BOREAL PANEOTRAD - 6 tăvi 400 x 600
-
Cuptor vatră modular Bongard SOLEO EvO M4 - 4 etaje + 1 lift integrat
sau
7 bis. Cuptor vatră electric ORION EvO + 1 lift integrat
bottom of page