top of page


Ce este un abatitor?
În bucătăriile profesionale, echipamentele frigorifice sunt la fel de importante ca și ingredientele. Fără ele, alimentele se pot...
10 iun.2 min de citit


Soluții pentru optimizarea consumului de energie în Panificație
Solutii pentru optimizarea consumului de energie in Panificatie prin bune practici si echipamente care integreaza tehnologie de ultima ora
5 iun.3 min de citit


Brutărie artizanală în numai 30 m2
Știm cu toții că organizarea unei brutării intr-un spațiu limitat este o provocare. De aceea, vă propunem o schemă de organizare necesară...
4 iun.1 min de citit


Ce metodă de dospire alegem: la cald sau la rece?
Dospirea poate fi realizată în două moduri principale: dospirea la rece și dospirea la cald . Fiecare metodă are caracteristici unice și...
3 iun.2 min de citit


Inovație Bongard: PANEOTRAD EVO
Paneotrad EVO este un echipament inovativ care contribuie la creșterea performanței afacerii dvs. PANEOTRAD® a fost conceput inițial...
2 iun.1 min de citit


Mentenanța preventivă: O investiție inteligentă în afacerea ta HoReCa
În HoReCa și Panificație, utilizarea echipamentelor de calitate este esențială pentru a asigura atât crearea de produse excelente, cât și...
11 apr.2 min de citit


Impactul temperaturii apei asupra calității aluatului și produselor de panificație
Când vine vorba de produse de panificație, calitatea aluatului este un factor fundamental care influențează produsul finit. Un element...
31 ian.3 min de citit


Frământarea tradițională – Avantajele utilizării unui mixer cu două brațe
Frământarea tradițională a aluatului și impactul asupra rețelei de gluten Frământarea tradițională a aluatului este un pas crucial în...
27 ian.4 min de citit
Blog Dacica Grup — informații, articole tehnologice și sfaturi utile pentru HoReCa și panificație
bottom of page