Atunci când un antreprenor decide să deschidă un business in HoReCa, de multe ori are o referință- fie un restaurant, fie un preparat care i-a lăsat o impresie plăcută- pe care antreprenorul își dorește să o replice în propriul resturant.
Daca referința lipsește, antreprenorul își imaginează un concept inovativ.
Totuși, deschiderea unui restaurant trebuie să se bazeze pe un plan de afaceri solid, care să includă proiecții financiare și strategia de marketing, tinând cont de piață, de concurență și de segmentul de clienți vizat.
Este bine știut că poziționarea LOCATION, LOCATION, LOCATION! este cea care de multe ori dictează succesul în retail și HoReCa, însă, la fel de importante sunt și design ul interior și atmosfera creată, meniul, ingredientele folosite, calitatea angajaților, și, nu în ultimul rând, configurarea bucătăriei și a fluxurilor operaționale.
Serviciile de consultanță în vederea deschiderii unui restaurant au valoare adaugată prin contribuția pe care o aduc la conturarea unui plan de afaceri sustenabil și profitabil, care sa aibă mereu în centru experiența oferită clientului și care să stea la baza unui business de succes, eficient din punct de vedere operațional.
Consultantul are ca obiectiv oferirea de soluții personalizate, luând în calcul situația concretă a fiecărui client.
Serviciile de consultanță de care beneficiază clienții Dacica:
Estimarea costurilor cu investiția și a veniturilor potențiale; identificarea riscurilor și a soluțiilor de minimizare a acestora
Proiectarea bucătăriei, asigurând utilizarea optimă a spațiului și fluiditatea activității, cu respectarea normelor HACCP și focus pe operațiuni
Selectarea echipamentelor profesionale potrivite, care să crească eficiența în bucătărie
Crearea fluxurilor, a proceselor și a procedurilor de lucru optime
Instalarea echipamentelor și instruirea echipei cu privire la utilizarea corectă a acestora
#echipamentehoreca #industriahoreca #consultantahoreca #Dacica #profesionistihoreca #antreprenorihoreca
Comentarios